Over Ons

Over Uw Slijter Van Dijk

Vrijdag 25 november 2016 heeft slijterij van Dijk haar deuren geopend in winkelcentrum De Hooge Meeren. De winkel is in de herkenbare Uw Slijter-stijl: een sfeervolle en gezellige uitstraling met prachtige meubels en schappen. "Wij heten u van harte welkom in onze winkel, tegenover de Albert Heijn".

Lees hier het volledige interview met Ingrid van Dijk op HSKrant.nl, december 2016.

In onze slijterij  is een groot assortiment aan gedestilleerd, likeuren en speciaalbier te proeven door middel van een proeffles. Bent u in de winkel en wilt u iets proeven? Vraag het ons gerust.

Proeverijen

Wij kunnen er lang over praten. Maar proeven is beter en gezelliger. Regelmatig organiseren we wijn- en whiskyproeverijen. Misschien herkent u de volgende vragen:

  • U krijgt een gezelschap te eten. Welke wijn past bij welk gerecht?
  • Zware of lichte wijn? Wit, rood of toch rosé?
  • Wat zeggen kleur, geur en afdronk over de wijn?

Tijdens onze wijnproeverijen kunt u kennismaken met veel mooie wijnen; rood, wit, rosé en mousserend. Misschien ontdekt u wel die ene bijzondere smaak, waarnaar u al zo lang op zoek was. Wij beloven u een smaakvolle avond.

Locatie

Winkelcentrum De Hooge Meeren
Met ca. 100 winkels en een winkeloppervlakte van ruim 23.000 m², al vele jaren het stadshart van Hoogezand. Het is één van de grootste overdekte winkelcentra van Noord-Nederland. De Hooge Meeren is hèt adres voor al uw boodschappen of om gewoon lekker te winkelen. Gezellig en veelzijdig, van supermarkt tot speciaalzaak.

Uitgebreid assortiment

Uw Slijter Van Dijk heeft een breed assortiment, juist ook van dranken die niet bij een supermarkt te koop zijn. “En daar kunnen we veel over vertellen en laten proeven.” Naast gedistilleerd bieden wij een ruim assortiment (speciaal)bieren, wijnen, port, sherry en vermouth. Wist u dat in de winkel van Uw Slijter van Dijk veel verschillende speciaalbieren te vinden zijn?